The Rabbit

Kutsutaan Rabby Omistaja Azrak Racers
Sukupuoli tamma Kasvattaja Grove Gallopers
Rotu englantilainen täysverinen Painotus Laukat, semistayer
Väri tummanruunikko (EE/Aa) Koulutus vain laukat
Syntymäpäivä 12.11.12 // CAS 26 Rek. nro
 

Luonnekuvaus

Rabby on suurikokoinen, tömäkkä tamma, mutta luonteeltaan se on vallan hellyyttävä halikaveri. Rabby viihtyy seurassa ja se ei tiedäkään mitään sen parempaa kuin olla ihmis- tai hevoskavereidensa kanssa rapsutteluja vaihtamassa, eikä yksin tätä tammaa voikaan jättää sillä se stressaa hyvin paljon ollessaan ilman seuraa.

Tallista on vaikea kuvitella löytyvän kiltimpää ja ihanempaa hevosta kuin Rabby: se ei häiriinny paljoa mistään, ja lapsetkin kykenevät sen kanssa tutustumaan hevosiin ja laukkamaailmaan yleensäkin. Rabby tottelee ihmisiä ihan siksi että se tykkää miellyttää, joten epävarmat ja aratkin persoonat pystyvät tämän rakastettavan tyttösen kanssa toimimaan.

Radalla Rabbyn rauhallisuudesta on välillä hieman jopa haittaakin, sillä siitä ei aina löydy vaadittavaa säpäkkyyttä. Tamma kuitenkin tuttuun tapaansa tahtoo miellyttää myöskin jockeytä, ja jos hän vain tarpeeksi kannustaa Rabbyä niin se kyllä ainakin yrittää parhaansa. Kisapaikkojen hulina ei hermostuta siis hevosta lainkaan, minkä vuoksi se on hyvää matkaseuraa hieman heikkohermoisemmille epeleille.

Sukutaulu

i. The Hatter xx
rt xx
ii. The Dude Is Here xx
prn xx
iii. He Is Here xx
prn xx
iie. Geometrica xx
prn xx
ie. Reality Alice xx
rt xx
iei. Reality Show xx
m xx
iee. Kate-Anna xx
rt xx
e. Forest Guest xx
trn xx
ei. Strangerr CYA xx
tprt xx
eii. Someone New xx
prt xx
eie. Dresserr CYA xx
rt xx
ee. Huntress xx
rn xx
eei. Showbow Now xx
trn xx
eee. Artesan xx
rn xx

Jälkeläiset

Rabby ottaa vastaan evm-sukuisia täysverioreja. Käytössä myöskin puoliveri- ja ratsuponijalostukseen. Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut.

Syntyi Skp. Nimi Isä Omistaja
CAS 34 // 28.09.14o. Barrichello AzrakRatzenberger GAAzrak Racers
CAS 31 // 02.12.13 o. Polar Hare Azrak Arctic Winds ??

Valmennukset ja kuulumiset

22.11.2013 (CAS 31)

Jee! Rabby on palautunut taas omaan kisavireeseensä ja veti viisivuotiskauden ensimmäisessä lähdössään reippaan voiton Sasnakin radalla! Helpotus on suuri kun Rabbystä ei mitään vikaa löytynytkään, se vain oli selvästi hieman leipiintynyt hommiinsa. Flopatun nelivuotiskauden lopussa pidetty lepoloma teki selvästi tehtävänsä, sillä viimeisimmän juoksun perusteella Rabby on kaikkea muuta kuin kyllästynyt. Tervetuloa takaisin, sporttipupu!

21.09.2013 (CAS 30)

Eipä löytänyt eläinlääkärikään Rabbystä mitään fyysistä vikaa, joten nyt voidaan jo puhua varsinaisesta mysteeristä että miksi ei juoksu tammalle maistu. Tallikokouksessa päätettiin että parasta olisi pitää Rabbyllä nyt lomaa vuoden loppuun saakka ja kokeilla sitten uusin voimin, olisiko meno taas muuttunut maistuvammaksi. Loppuvuoden Rabby saa lähinnä hermolomailla rauhassa maastoilujen ja harvennettujen ratapäivien merkeissä.

19.09.2013 (CAS 30)

Rabbyllä ei ole ollut nyt kaikki ihan kunnossa: sen juoksut ovat olleet jokseenkin flegmaattisia, viime CAS kesäkuussa se starttasi New York Handicapissa ja koko juoksu meni kyllä niin penkin alle kuin vain pystyi. Rabbystä ei tuntunut löytyvän ytyä niin lainkaan, eikä sen tainnut edes tehdä mieli juosta. Sitä ennen Moneymaker Milessä Rabby juoksi neljännelle sijalle, mutta menoa katsellessa tuntui että se olisi päässyt lähemmäksikin kärkeä jos olisi juossut normaaliin tapaansa.

Mieleen tuli heti että onko Rabbyllä jotain vikaa, ja eläinlääkäri onkin viikon lopulla tulossa tutkimaan että löytyykö tammasta mitään erikoista. Joo, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta, mutta Rabby on muuttunut niin flegmaattiseksi että tämä ei ole kyllä enää normaalia.

Kisakalenteri

Näyttelyt

Ei näyttelytuloksia.
G2, 14:4-3-1-1 //  v. 28%  s. 64% // Vs. 288 900 v€


Ulkoasu © M Layouts, muokkaus ja valokuvat © Latu
Tämä on virtuaalihevonen, this is a sim-game horse.